VCA Laser IPL VL21 – PROMO

IPL Epilacija

Epilacija ili trajno uklanjanje neželjenih dlaka i malja metod je izbora sve većeg broja dermatologa i kozmetologa. Pored estetskih momenata, veoma je bitna i sama primena ove metode uklanjanja dlačica kod osoba koje imaju problem sa urastanjem i infekcijama istih.

Aparat Laser IPL VL21 je najmoderniji aparat za trajno uklanjanje dlaka u Evropi. Aparat prodire do samog folikula dlake i uništava je bespovratno. Tretman traje 15-60 min, bez otoka i crvenila. Prednost ovog aparata je sto je tretman apsolutno bezbolan, a cene samih tretmana najpovoljnije u regionu.

IPL metoda je trenutno najmodernija sigurna metoda uklanjanja dlaka.

Zašto baš ova metoda?

Zato što aparat IPL radi na ograničenoj temperaturi, odnosno temperaturi koja ne ugrožava integritet dermisa i ostalih slojeva kože i podkožnog tkiva. Već svojom temperaturom od 42-50 stepeni celzijusovih deluje samo na sam folikul dlake, gde ga spaljuje pa samim tim dlaka teži definitivnoj ekstrakciji i nekrozi folikula.

Aparat IPL modulacije odličan je za epilaciju svih tipova kože i dlaka, odnosno ovim aparatom mogu se otklanjati dlačice svih nijansi kao i tretirati svi tipovi kože.

IPL aparat je multifunkcionalni aparat, jer pored epilacije, zajedno sa promenljivim filterima moguće je raditi i druge laserske tretmane kože:

  • Otklanjanje aktivnih i burznih akni
  • Otklanjanje pigmentacija kože
  • Rejuvenacije kože
  • Otklanjanje vaskularnih lezija
  • Epilacija
  • Uklanjanje ožiljaka
  • Uklanjanje bora
  • Trajno lečenje gljivica (nokti i zanoktice)

Aparat je automatski i maksimalno obezbeđen od pregrevanja i spaljivanja kože, što je bio čest slučaj kod starijih modela aparata ove namene. Uz fabrički ugrađen kuler sa demineralizovanom vodom koja se menja, tretmani su maksimalno bezbolni i nivo neugodnosti i peckanja sveden je na sam minimum.

Aparat ima dve glave, jednu za IPL i jednu za modul rada. Modul rada se određuje naspram tipa kože i dlake.

Kako je unapređena sama metoda epilacije, ovim aparatom moguće je vršiti epilaciju i u letnjim mesecima, što starim tipom aparata nije bilo moguće.

Iskoristite promotivni period i pošaljite zahtev za ponudu već danas.

Jedini način da iskoristite promociju jeste popunjavanje sledeće forme i evidencija u našoj centralnoj bazi. Nakon evidencije, kontaktiraćemo Vas kako bi smo precizirali sve detalje oko aparata i opreme koji Vam jepotrebna. 

[contact-form-7 id=”929″ title=”VCA PROMO”]