O nama

Firma Fresh Cosmetics d.o.o. uspešno posluje od 1999. godine. Prodaja solarijuma i prateće opreme, njihova montaža i servis primarna su delatnost naše kompanije. Poslovna politika kojom se vodimo svih ovih godina jeste kvalitet artikala koje nudimo, kao i visok nivo usluge koju pružamo. Zato smo se i odlučili isključivo za saradnju sa nemačkim firmama, koje su već decenijama svetski lideri u prozvodnji solarijuma i lampi za solarijume.

Prateći svetske standarde u kozmetologiji, odlučili smo da napravimo još jedan korak više u poslovanju, te domaćem tržištu ponudimo vrhunske aparate za estetske tretmane lica i tela proizvedene po nemačkoj tehnologiji. TLT aparat za neivanzivnu Kriolipolizu i CryoBodySculpting; 3D HIFU aparat za nehirurški lifting lica i VCA Laser IPL VL21 sa jednim ili dva aplikatora registrovani su, odobreni i  klinički ispitani od strane “Agencije za lekove i medicinska sredstva” Republike Srbije pod brojem  xxx.

3D HIFU je aparat najnovije generacije u toj seriji aparata za neinvazivne laserske tremane zatezanja viška kože, peglanja bora i podizanja tonusa kože. Zasnovan je na usmerenoj pravolinijskoj svetlosti specijalne laserske tehnologije proizvedene iz ultrazvuka. Laserski lifting je revolucionarni tretman u estetskoj tehnologiji, posle koga će Vaši klijenti primetiti da im je koža mekša, glatkija i svežija. Od dodatnih prednosti korišćenja 3D HIFU aparata izdvajamo: dubinsko čišćenje pora i smanjenje bora, nestajanje ožiljaka od akni i pojedinih oblika pigmentacije, te podsticanje stvranja kolagena u fibroblastima.   

TLT aparat za neivanzivnu Kriolipolizu i CryoBodySculpting poseduje dva sistema; sistem vakuma, koji svojom snagom koja se podešava uvuče u sondu masno tkivo sa kožom, dok sistem za hlađenje hladi masno tkivo na kontrolisanim niskim temperaturama i na taj način vrši nekrozu masnih ćelija koje se postepeno izbacuju iz organizma putem normalnih metaboličlih procesa. Tretmani neivanzivne kriolipolize i CryoBodySculptinga mogu se primenjivati na celom telu od bokova, leđa, stomaka, nadlaktice, unutrašnje i spoljašne strane butina do podbradka, malog stomaka i regije oko bubrega.

VCA Laser IPL VL21 sa jednim ili dva  aplikatora je multifunkcionalni aparat, koga možete pored epilacije koristiti i za druge laserske tretmane kože: otklanjanje aktivnih i burznih akni; otklanjanje pigmentacija kože; rejuvenacije kože; otklanjanje vaskularnih lezija; uklanjanje ožiljaka i bora; trajno lečenje gljivica. VCA Laser IPL VL21 je automatski i maksimalno obezbeđen od pregrevanja i spaljivanja kože, što je bio čest slučaj kod starijih modela aparata ove namene.

Sve ove aparate možete isprobati u našem Fesh Cosmetics salonu u Batajnici i sami se uveriti u njihov vrhunski kvalitet.

 

Zaposlenima u kompaniji Fresh Cosmetics d.o.o. interes klijenta je uvek na prvom mestu. Iz tog razloga trudimo se da Vam u skladu sa Vašim mogućnostima ponudimo najkvalitetniju opremu i predočimo najbolje rešenje za uspešan rad Vašeg kozmetičkog salona.