Najčešća pitanja

Najčešća pitanja klijenata pre prvog laserskog tretmana sa 3D HIFU aparatom

Koliko vremenski traje laserski tretman lica?

Tretmani se uglavnom odvijaju između 5 i 10 minuta, ali mogu trajati do pola sata u zavisnosti od dela lica koji se tretira, kao i od brojnih problema sa kojim je Vaša koža suočena uključujući teksturu kože, bore, akne, proizvodnju kolagena…

Koliko tretmana je potrebno da bi koža ponovo izgledala sveže i mladalački?

Ne postoji univerzalni broj tretmana i svakom klijentu se prilazi kao jedinstvenom slučaju. Najčešće dermatolozi preporučuju četiri do deset sesija u određenim vremenskim intervalima. To vam omogućuje da dobijete najbolje, dugotrajne rezultate vašeg lečenja.

Koliko često mogu dolaziti na laserske tretmane lica?

Laserski tretman lice se obično vrši u razmaku od dve do pet nedelja. Međutim, ovo može varirati, u zavisnosti od problema sa kojim je suočena Vaša koža.

Kako će moja koža izgledati nakon laserskog tretmana lica?

Možda ćete pet do deset minuta nakon sesije imati blagi osjećaj kao da ste se sunčali. Takođe koža može biti blago ispijana toplim sjajem koji će trajati nekoliko sati.

Koja je razlika između standardnog i laserskog tretmana lica?

Laserski tretman je revolucionarni tretman u estetskoj tehnologiji. Standardni ili konvecionali tretmani lica u kozmetičkim salonima se fokusiraju na stvaranje opuštajućeg iskustva koji uključuje aroma terapiju i masaže. Iako se posle njih osećate mirno i opušteno to neće dovesti do značajnijih trajnih poboljšanja problema sa vašom kožom. Međutim, sa laserskim tretmanima lica ćete primetiti da Vaša koža izgleda mekša, glatkija i svežija. Prednosti uključuju dubinsko čišćenje pora i smanjenje bora, ožiljci od akni i pojedini oblici pigmentacije nestaju, te dolazi do podsticanja stvaranja kolagena u fibroblastima (ćelijama kože koje se nalaze u dermu).

Da li su laserski tretmani lica bolni?

Tretmani su bezbolni i vrlo ugodni. Na površini koja se tretira možete doživeti osećaj toplote, ali to neće biti bolno.