Tretmani HiFu

Laserski tretman lica

Svedoci smo svakodnevne borbe miliona žena za atratikvnim, mladelačkim izgledom. U želji da zadovolje visoke kriterijume savremenog društva, kada je reč o nezi kože lica i skrivanja prvih znakova starenja, pripadnice nežnijeg pola podvrgavaju se različitim manje ili više invazivnim metodama estetske hirurgije. Mnoge od Vas nisu pristalice ovako radikalnih metoda, te se radije odlučujete za topikalne kreme mnogobrojnih proizvođača koje u sebi sadrže kortikosteroide. Ono čega morate biti svesne jeste činjenica da ništa ne može podmladiti Vašu kožu kao laserski tretman lica.

Kada pređete 30-tu godinu Vaša koža lica postaje manje elastična, suvlja je i teže podnosi uticaj spoljašnjih faktora poput sunca i vetra. To je period života kada se pojavljuju prve bore u predelu očiju, a zatim i na celom licu i vratu. Naravno, sve je moguće ublažiti i ukloniti ako se reaguje na vreme uz pomoć 3D HIFU aparata najnovije generacije, namenjenog za neinvazivne laserske tremane zatezanja viška kože, peglanja bora i podizanja tonusa kože.

Laserski lifting je revolucionarni tretman u estetskoj tehnologiji. Standardni ili konvecionali tretmani lica u kozmetičkim salonima se fokusiraju na stvaranje opuštajućeg iskustva koji uključuje aroma terapiju i masaže. Iako se posle njih osećate mirno i opušteno to neće dovesti do značajnijih trajnih poboljšanja problema sa vašom kožom. Međutim, sa laserskim tretmanima lica ćete primetiti da Vaša koža izgleda mekša, glatkija i svežija. Prednosti uključuju dubinsko čišćenje pora i smanjenje bora, ožiljci od akni i pojedini oblici pigmentacije nestaju, te dolazi do podsticanja stvranja kolagena u fibroblastima (ćelijama kože koje se nalaze u dermu).

Šta je laserski tretman lica?

Laserski tretman lica je efikasno rešenje koje pomaže u lečenju brojnih problema vezanih za kožu, uključujući teksturu kože i ton, bore, akne, proizvodnju kolagena i neke oblike pigmentacije.

Koristeći lasersku energiju sa dugim talasnim dužinama koje prodiru duboko bez povrede gornjeg sloja kože, duboki dermis je stimulisan da proizvodi prirodni kolagen i druge vitalne proteine, što koži daje zdrav i mladalački izgled.

Posle laserskog tretmana lica poželjno je koristiti “široki spektar” za zaštitu kože od UV zraka. Prilikom odabira zaštitnog sredstva potražite preparate za kožu lica sa sadržajem cink-oksida od 7% (ili više) i zaštitom od sunca (SPF) od 30 ili više. Ograničite svoje vreme na suncu, posebno između 10 – 16 h, i nosite zaštitnu odeću, kao što su košulje sa dugim rukavima, pantalone i šešire sa širokim obodom.

Tretmani HiFu – Cenovnik

UslugaCena
Celo lice 480 EUR
Celo lice i podbradak 560 EUR
Celo lice, podbradak i vrat 680 EUR
Pola lica240 EUR
Podbradak 240 EUR
Vrat 280 EUR
Vrat i podbradak 480 EUR
Dekolte 320 EUR
Stomak 520 EUR
Nadlaktice 440 EUR
Butine, spoljašnja strana 520 EUR
Butine, unutrašnja strana 520 EUR
Cele butine (i spoljašnja i unutrašnja strana) 780 EUR
Zadnjica520 EUR
Donji deo leđa 520 EUR

Za veći broj regija odobravamo dodatni popust.