TLT Plasma Pen

Tretman plazma olovkom predstavlja inovativnu i neoperativnu proceduru koja je namenjena svim tipovima kože. Bez anestezije, rizika i komplikacija se može koristiti na celom licu.

Plazma pen ili plazma olovka jedan je od najnovijih proizvoda koji se koristi u estetske svrhe, sadrži specijalnu elektrodu koja svojom frekvencijom jonizuje okolni gas i stvara plazmu. Prilikom dodira sa kožom, stvoreni elektronski luk plazma energije stvara mikroopekotine tretiranog područja bez neželjenog termičkog oštećenja okolne kože. Stimulišu se regenerativni procesi u koži, sinteza kolagena i elastina.

Ovaj aparat vam može pomoći da zategnete opuštenu kožu gornjeg kapka, ukloniti bore oko očiju, usana, marionetske bore, bore na čelu i vratu, kao i odstraniti mladeže i druge izrasline iznad površine (ksantelazme, bradavice, nevuse, diskeratoze), ožiljke, akne, tetovaže.

Uz anestetik u obliku kreme, tretman je potpuno bezbolan i stvara manji otok koji traje par dana. Nakon tretmana ostaju mikroopekotine sa formiranim tačkastim krastama i minimalnim crvenilom koje prolazi kroz par dana i mogu se ukloniti puderom. U toku nedelju dana krastice postepeno otpadaju, dok se boja kože ujednačava oko mesec dana. U toku tog perioda preporučljivo je izbegavati sunčanje, trening, bazen, saunu.

Puno ime proizvoda : TOP LASER električni aparat u službi lepote lica za uklanjanje fleka
Br. Proizvoda : TLT-908

1. Princip i funkcije:

Visoko-frekventni instrument za uklanjane fleka primenjuje tehnologiju visoko- frekventnog elektriciteta koja pospešuje nekrozu epidermalnih ćelija i uklanja različite vrste fleka na površini kože lica i tela. Kao što su: fleke od starenja, pegice, granulacija, bore, strije .. bez ožiljaka i krvi sa očiglednim efektom.

2. Tehnologija aparata:

 1. Momentalna koagulacija visoke frekvencije
 2. Uklanjanje mladeža i fleka
 3. Uklanjanje pigmentacije
 4. Uklanjanje bora

3. Aksesoar:

 1. Plazma pen (glavna mašina) 1kom
 2. Olovka za uklanjanje flekica itd. 1 kom
 3. Velika igla 1 kom
 4. Mala igla 5 kom
 5. Postolje igle 1 kom
 6. Polica za aksesoar 1 kom
 7. Uputstvo 1 kom

4. Operacioni koraci:

 1. Dezinfekciha sa 75% alkohola očistiti aparat
 2. Konektujte kabl, pritisnite dugme @power na mašini
 3. Zatim prilagodite intensitet tretmanu
 4. Uzmi te “olovku “ mašine,  pažljivo uklanjajte mladeže
 5. Nakakon uklanjanja, fleka, mladeža, strija, bora itd. Antibiotsku protiv upalnu kremu kako bi ste stvorila korica

PARAMETRI:

Mašina za električncno uklanjanje pigmentacije fleka sa kože